Booty Babes v Lucerně

Dne 23. srpna 2008 přijel do Budějc Mr. Jens O. ze slavné The Real Booty Babes. Kvůli blížícím se zkouškám jsem před vystoupením vynechal hospodu, ani na místě jsem pak nepil alkohol.

Další moje fotky v mé fotogalerii:
The Real Booty Babes - Lucerna
Hodně zajímavá byla samotná výprava na diskotéku. Ano, byla to vskutku výprava. Běžel jsem na autobus, jako dycky, když koukám - že už přijíždí. Říkám si, že jede nějak brzo... Nu což, nastupuji... Když pak zatáčí na Vltavu, dochází mi, že je to jenom sedmnáctka. Ovšem končí na zastávce Strakonická - Roller!

Dj Basslicker, neboli Vašek :)

Na zastávce se ukázalo, že nejsem jediný, kdo si to spletl, dva (připití) mladíci a jejich slečny na tom byli podobně. Jako rodilý Budějčák jsem se ujal role průvodce a postupně jsem okouzloval ty jejich slečny.... Rozhodl jsem se pro kontroverzní plán - půjdeme zkratkou podél města, tedy venkem, neosvětlenými ulicemi podél toho předměstí, doufal jsem, že dojdeme ke kolejím a pak půjdem kolem nich a dojdem tam. Všechno to byla jen teorie, v těchto místech jsem tudy nikdy moc nenachodil.

Mr. Jens O.

Nakonec jsme skutečně do Lucerny dorazili, až mne to překvapilo. Byla to skutečně ta nejkratší cesta. Ale to předbíhám. Cestou se ještě stala zajímavá věc. Když si kluci šli odskočit, ještě více jsem se seznámil s jejich slečnami... no a když se vrátili, vymyslel jsem geniální plán. Řekl jsem - "No vzhledem k tomu, že už je nemůžete brát za ruce (jistě víte proč), můžete jít se mnou, z obou stran, do rámě."

Proč musíme vždycky tancovat ve předu, na očích všech fotografů?!!??

A tak se i stalo, šli jsme tedy - my tři ve předu, já uprostřed, a měl jsem jako rámě obě slečny. To mělo mnoho výhod - mohl jsem si s oběma povídat, zároveň - protože jsem měl ve dvanáct v noci na sobě pouze krátkou košili - holky mě ty ruce zahřívaly. Nevýhoda spočívala pouze v tom, že kluci za námi občas spekulovali, jak moc mi ublíží, že jsem jim ty holky přebral.

Když jsme dorazili do Lucerny, v tom světle jsem zjistil, že jednoho z těch kluků znám - byl to člen Cryonics (http://www.cryonics.cz/), kterého jsem nedávno poznal v Partyhousu, když tam hrál DJ Basslicker.



Takže akce se více než podařila, potkal jsem skvělé lidi, s hudbou jsem byl nadmíru spokojen, žádný popík, RnB, ale jen taneční!!! Ke konci jsem potkal ještě naší třídní hvězdu Martina Böhma, alias DJ Pradelnu z hockeyareny, koho v Budějcích už fakt moc nezastihnete, podnikatele, volejbalistu a budoucího právníka v jednom. Navíc byl nedávno i v médiích!

The Real Booty Babes na Youtube:
Its a fine day
Apologize
Meet Her At The Loveparade

Posted by Picasa