Mafia Wars - trošku jinak?

Nedávno jsem se přidal na Facebooku k lákavé hře Mafia Wars. To je taková celkem zábavná hra, kde levelujete, vylepšujete se, nakupujete zbraně, se kterými pak jdete proti ostatním atd... Abyste byli silní, musíte mít hodně přátel v mafii. To jde samozřejmě snadno obejít, a to bych to nebyl já, abych to nějak nezneužil a udělal si z Mafie svůj osobní harém :)


Click here to get full information about
free blackjack,
casino online
machine a sous, known
video poker en ligne or
roulette gratis.

Ano, je to tak, na diskusi k Mafii se každou minutu objevují nové žádosti o přidání se k mafii, jednoduše - přidáte přítele ma Facebooku, pošlete pozvánku k mafii, smažete ho z přátel na facebooku, ať u vás neoxiduje. Ale v Mafii zůstane. Zde jsem se rozhodl si to zábavnou formou udělat po svém, pečlivé prohlížím žádosti o přidání se k Mafii a vybírám si pouze slečny, z 90 procent mé mafie tak tvoří dívky, z 10 procent to jsouchlapi převlečené za fake slečny. K tomu tam mám 9 lidí, skutečných přátel. Vypadá to asi takto:


Nejlepší na všem je to, že tak získáváte přístup k lidem z celého světa - Ameriky, Indonésie (Annisa Widyawati, Mieke Komala), Filipín (Faye Mercado), Thajska, Hong-Kongu, Singapuru (Sara Shantelle Lim), Malajsie, Turecka (Gülşah Cesur), Austrálie... a vidíte jim doslova do kuchyně. Jedna američanka oplakává bratra, co musí do Iráku, jiné se vdávají... a hlavně ty mladé dávají fotky z různých večírků, často plných exotiky.

Sara Shantelle Lim ze Singapuru byla zatím asi nejzajímavější, je to jedna ze dvou, které si zatím nechávám v přátelích, příspěvky jako "First time drunk", její fotky ve sporťácích, jako letuška, Photoshoot a modelling nejen z Miss Singapore, příspěvky jako:

Sara 's card got blocked by the bank after a few huge purchases, they thot it was stolen and was fraud.. goodbye to my shopping..

Yeah paris is beautiful.. saw the eiffel and louvre.. did some shopping.. but my card got stopped..

ona ty statusy přímo zneužívá :D :

Sara is flying off to Melbourne on Sunday.. Anyone in MEL to take me out?

Asi na tom něco bude, že má 1800 přátel...

Noemi Amante z Filipín, to je další modelka:



Zatím mám v mafii 75 přátel, mám jich mít 500... No nevím, zda to vydržím brát mezi přátele z 90 procent nadále jen jen slečny, ale jestli jo, tak očividně ještě hodně zažiju :D

Online diary

24. 1. - asi největší blbost měsíce, přijal jsem jako jednoho týpka ze slovenskýho chatu.. už měsíce o to prosil a pár týdnů tedy byl jakože testován... no a já uprostřed zkouškového, kdy se měl připravovat na latinu, si řekl, že to s ním zkusím... to jsem netušil, že s ním pak budu každý den trávit hodiny a vodit ho za ručičku a jako malému děcku mu polopatě vysvětlovat každou trivialitu... No more MODs, please, never, ever! Yeah. Má akorát blbý kecy, na testerským houby udělá, ale což, když to zvládne tenhle, tak pak už asi fakt každej, se nedivím, že jinde dělá GM i Strad...

Když už jsme u tý HockeyAreny:

Malamutovi vypršel ban právě když to Shaav podělal a na MS získal jen trapný 2. místo, po měsících zas začala být na HA zábava... Postoupil jsem do třetí ligy, hraju s Conym.. Kretén MayDayX15 mi zas dal 15. 2. ve 4 ráno, když se vrátil z hospy, nesmyslný ban za komentování. To netušil, že jak chodím spát až ráno, že mu stihnu napsat ještě tehdy... Je to fakt magor, kdyby mi pak ráno ten ban nezrušil, dost by toho litoval, protože takovou pomstu, jakou jsem plánoval, to by už jen tak nevydejchal.

Jinak za logo dočasně zablokovali next-one-a, schaschek se toho chytil a cony mu zas musel taky tiskovkou odpovídat a zasral nám tím ligu.. Robin Archer se nechal zablokovat sám, to je taťulda krásné MickeyGirl, jinak píše věčně jako nějaký zhulený týpek, ale asi to bude spíš tou jeho senilitou.

No teď se řeší, zda jsou loga s Paris Hilton v bikinách vhodná pro děti, jo ať žije tým složený ze samých konzervativců...