Jak snadno přidat web do vyhledávačů a katalogů

Úplně nejrychlejší je rychlé přidání do hlavních vyhledávačů:


Pak se mrkneme na nějaké seznamy katalogů, doporučuji:



- kde se dají vybírat kategorie atd.

Pak to chce nějaký prográmek na to, abyste neustále nemuseli znovu psát údaje o svém webu, dá se použít:


anebo si stáhněte:

- údaje vkládáte klikáním na tlačítka nahoře v okně.

nakonec vše můžete kontrolovat pomocí webu:

- ten vám určí, kde všude již máte odkaz.

A teď do práce!

Klíčová slova:

Fajn multi-rankovník:

Maturák oktávy 09

Tento maturáček mile překvapil :) Zetko na Výstavišti nabízelo bohatou návštěvnost a s tím i dostatek zábavy.

Takticky jsem se dostavil až po hodině a půl, ale oni stále ještě představovali maturanty... Tak jsem aspoň mohl vzdát hold těm, kteří mi nějak vstoupili do života a zanechali nějakou tu vzpomínku :) (v Bodensee, Vídni, Lucerně, orchestru, na kartičkách, na FF v Chotěboři, na Hockeyareně...)

Hned po příchodu jsem zamířil k výčepu a zrovna vedle něj strategicky stál i Bouda, a tak jsem tu další nudnější hodinu naštěstí mohl prokecat s ním. Pak už se vše rozjelo, oktáva 07 se poprala, atd :D A viděli jste mou zelenou košili? Někdy jsem chtěl zkusit jít na maturák for fun, povedlo se :) 
Novinkou na maturáku byla čajovna, kam se mohli slézt všechny smažky. Byl jsem rád, že jsem zas po dlouhé době mohl poslouchat Editku, která nás nejvíce ohromila asi při Edith Piaf :) Mirce to moc slušelo, Lucka R... nezklamala :D atd atd, bylo jich tam moc :)

maturák se tak líbil, že jsem dokonce zůstal na překvápko (bodejťby ne, když jsem měl společnost dvou sester :), které jsem i natočil... akorát Youtube zhoršilo kvalitu a jsem upravit kodeky. Překvápko bylo supr, skoro se vyrovnalo tomu našemu! Mají holt akčnější slečny.. Převleky úžasné.. ostatně přesvěčte se sami z videa níže, hlavně pozor na Xenu a Laru Croft!
(klikněte na HQ!)

Potom už byla diskotéka a my pokračovali v tancování, tam se spojily hned tři bývalé oktávy (05, 06 a 07). Oktáva 05 měla slušné zastoupení, oktáva 07 přímo obrovské. při tancování jsem párkrát narazil na jednu... aspirantku na nekontaktní Dirty dancing.. a ve mně samozřejmě cosi probudila... bylo to drsné a už vím, proč jsem se doma divil, že mám špinavá kolena :D A už vím, proč tam nebyla Sušerová-Kohoutová. Je na mateřské! (Buhehe, tak teď už asi nemám žádnou naději...)

No nic, jednalo se možná i o druhý nejzábavnější maturák, ti co tam nebyli teď musí hodně litovat.. Tak zase za rok :)

Survivor 18. řada: Tocantins

Tak už třetí týden se v USA vysílá tato dříve velice populární reality show. Z průměrně dvaceti milionu diváků v prvních deseti řadách klesla sledovanost na polovinu. Zdá se, že to bude už jen horší a horší, 18. řada zatím nic extra a tak se s 20. řadou pravděpodobně se Surviverem a Jeffem rozloučíme.
Survivor 18 Cast

V osmnácté řadě se vracíme do Brazílie, takže se hned připomíná jedna z nejlepších řad - Survivor Amazon, ve které byly kmeny zpočátku rozřazeny dle pohlaví. Tehdy to bylo hodně... svůdné :) Tady si ale musíme na nějaký bulvár ještě počkat, třeba to ještě přijde... Ale moc optimisticky bych to neviděl, zatím bych díly ohodnotil tak na 3-4/10, a to jenom díky tomu, že jsem si tam někoho oblíbil.
Sierra
Soutěže jsou zatím strašné, Exile island o ničem. A jestli bych fakt něco chtěl této řadě vytknout, tak - nemají tam zástupce asijské rasy! Vždy tam byl nějaký ten korejec.. V Survivoru 15: China byla krásná číňanka... A tady nic! Jen tlupa černošek s černochem, do toho pár šamponů a vidláků, jeden geek a jeden voják... Starší ženy jsou všechny praštěné, ty mladší - no jsou prostě mladé, se všemi výhodami i nevýhodami.

With a easy satellite installation you can get all the best digital tv channels. Don't let those cable tv companies seduce you into paying too much for the content you want, if you want to get the most for the least, you've gotta choose satellite tv, especially with the brilliant satellite tv offers at internetlion.com!

Na webu zatím jen 2 extra vids + všechny původní rozhovory, no už se těším zas na život poroty v základním táboře :) Jinak seriál zatím splňuje má očekávání, dodává trošku napětí, trošku intrik, trocha té psychologie, nějaké to pobíhání a praní se v bikinách, něco z kurzu o přežití, nějaké to fandění a jásání, když kmen nevyhodí nejmilejší osůbku :)

No budu se modlit, aby Barbie vydržely ještě pár dílů, jestli jo, tak to dotáhnou dokonce, no snad to nepřeženou s flirtováním, které prý má přjít a zda vyjde geekovi tajná aliance, a tak (a co kouč?) :D je toho už docela dost.