Survivor Tocantins vrcholí

18. řada je povětšinou.. docela zábavná, už dávno se zde neřeší problémy s přežitím či jídlem, ale s hlavním bavičem davu, notorickým lhářem, koučem. 

Jackass Coach stále přežívá, ve final five už ovšem zůstává osamocený. Bohužel spletité blindside akce již nevydržela má favoritka, ale v této fázi, kdy od sedmnácté řady můžeme přes internet koukat i na život poroty v základním stanovišti, kde si vaří, polehávají, ale i jezdí na výlety, jsou tyto několikaminutové ukázky možná ještě zajímavější než ten zbytek, který stále soutěží o milion dolarů. Pohledy do zákulisí natáčení jsou taky dobré, ale hra pak trochu ztrácí své kouzlo. Protože některá videa nejsou přístupná pro ne-američany, našel jsem stránku, kde se na ně dá koukat i s českou IP:


V táboře zůstává pět vyvolených, patří sem samozřejmě i nerozlučitelná dvojka Geeka s MrAwesome. Geekovi všichni počítačoví nadšenci na celém světě fandili a hecovali ho, aby v jedné z posledních immunity soutěží tu kládu konečně přešel, což se mu povedlo, pak si bleskurychle zapamatovat posloupnost pár znaků... a získal nakonec imunitu ne díky síle, rychlosti, či mrštnosti, ale díky intelektu, i když za ostatními brutálně zaostával? Sledujte Survivora 18. řadu! 

Pak je zde nevýrazná hair stylist, 

která začíná vzhledem připomínat geek girl. Former pop-star, šílená manželka bývalé hvězdy amerického fotbalu, ne nepodobná jiné černošce, hvězdě řady Exile island, ze které právě dnes dávali na AXN finále, ta se pak objeví ještě v all-stars. No a jako pátý zde máme největší hvězdu seriálu, kouče. 


Toho nelze moc slovy popsat, pán super ego prostě si myslí své, má své východoasijské filosofie, které mu skutečně jednou díky soustředění vysloužily imunitu a tedy i přežití... a hlavně hlášku, že je DragonSlayer... 

kterou už všem leze na nervy. A nejen tím, žel všichni si na něj už zvykli, a tak vyřazují skutečné nepřátele. Kteří si pak užívají mimo :)

Přinášům řadu fanouškovských výtvorů, spíše na pobavení:













čím je tato řada opravdu typické, jsou lol-pohledy:




á zde symbolická komunikace:


Přidat.eu záložku