Jak na Litecoin? Vyplatí se investovat do alternativních kryptoměn?

|



Pokud již máte Bitcoiny (JAK NA BITCOIN? ZAČÍNÁME S BITCOINEM), můžete se začít rozhlížet po alternativních krypto-měnách. Po úspěchu Bitcoinu začaly vznikat jeho klony, dále měny, které začaly přinášet i nějaké novoty, potom se přidaly klony těch úspěšnějších klonů a tak dále. Občas se objevuje i něco poměrně nového.

Pokud vás zajímají ty úspěšnější kryptoměny, nejlépe poslouží tyto odkazy:
http://coinmarketcap.com/

- zde vidíte vývoj ceny měny vůči dolaru i vůči Bitcoinu. Obojí je důležité. Jakmile jste ve světě kryptoměn, pomalu vás už nějaké dolary nezajímají, ale vše se odvíjí od poměru k Bitcoinu, neboť s Bitcoinem můžete v řádu sekund nakupovat i prodávat kryptoměny - z pohodlí vašeho domova a s poplatkem okolo desetiny procenta.
- důležitý je řádek "Market Cap", dle kterého vidíte objem peněz, které se v dané měně pohybují. Čím více, tím lépe, neboť je pak měna perspektivnější.

Tato tabulka zase ukazuje, jak moc se daná měna těží, tedy opět - čím více, tím větší šance, že cena měny půjde nahoru:
http://coinchoose.com/charts.php

Litecoiny, Megacoiny i jiné coiny nakupujte ve směnárnách:

Cryptsy
příp.:
BTC-E
kraken.com
bitstamp

A k čemu to všechno? Pokud nakoupíte měnu včas, její hodnota se může zvýšit i o tisíce procent. Aktuálně se doporučuje investovat do:
Litecoinu, Megacoinu, Quarkcoinu, Peercoinu, Primecoinu, Devcoinu, Worldcoinu, Datacoinu a Digitalcoinu. Ale kdo ví, co z nich poroste. Litecoin půjde nahoru, to je jisté, ale ten jste měli kupovat, když stál před měsícem 30 korun a ne 900 Kč počátkem prosince 2013. Kdo investoval včas, vydělal již statisíce či miliony.

Úplně jiné měny
Objevují se i alternativy k Bitcoinovým měnám, které jsou založeny na zcela jiných principech. Aktuálně se jedná o:

NXT - zatím to běží ještě v takové betaverzi, která se hůře ovládá, přesto můžete nakupovat za bezkonkurenční ceny, které se časem mnohonásobně zvýší. Jakýsi návod na zprovoznění jsem vydal zde:
http://nxtcoin.blogspot.cz/2013/11/how-to-install-nxt-picture-by-picture.html. Nxt má výhodu v tom, že se netěží pomocí grafických karet ani procesorů, ale těžba vychází z transakčních poplatků. Proto je to prostředí nezávadná měna, navíc nabídne i směnu za jiné coiny a mnoho dalšího. Výhodné je zejména to, že se aktuálně dá sehnat opravdu superlevně. Zde je třeba koupit aspoň 100.000 Nxt, abyste mohli i něco vytěžit. Ale i jako investice se to může vyplatit v menších dávkách.

eMunie - Další ze zcela jiných systémů, aktuálně je aplikace jen v uzavřené betaverzi.

Přidat.eu záložku

8 komentářů:

bitcoin řekl(a)...

Před pár dny vznikl BitCoinový bazar BitBazar.cz

Blogger řekl(a)...

Invest in Litecoin on eToro the World's Leading Social Trading Network.

Join millions who have already discovered better strategies for investing in LiteCoin.

Learn from profitable eToro traders or copy their positions automatically

Blogger řekl(a)...

If you're trying to BUY bitcoins online, PAXFUL is the #1 source for bitcoins as it allows buying bitcoins by 100's of different payment methods, such as Western Union, MoneyGram, PayPal, Credit Cards and even converting your gift cards for bitcoins.

Blogger řekl(a)...

BitKONG - Fun and Addictive, provably fair bitcoin guessing game.

TIP: Claim bitcoins every 10 mins from the free faucet.

Buy Bitcoin řekl(a)...

Jsem asi jediná z žen, která se zajímá o kryptoměny? teda BTC je už na mě moc dradé, tak zkouším LTC... uvidíme v roce 2019 za 2 roky..

Blog27999 řekl(a)...

Your Affiliate Profit Machine is ready -

And making profit with it is as easy as 1...2...3!

This is how it works...

STEP 1. Choose affiliate products you intend to promote
STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (it LITERALLY takes 2 minutes)
STEP 3. See how the affiliate products system grow your list and sell your affiliate products for you!

So, do you want to start making money???

Click here to make money with the system

wacklodge řekl(a)...

Děkuji moc za velice přínosný článek o kryptoměnách. Já jsem se rozhodl také investovat do kryptoměn a to hlavně na základě článků na těchto stránkách . Myslím si, a to opravdu, že kryptoměny jsou budoucnost a kdo nad tím pokyvuje hlavou, bude litovat později :)

malinak812 řekl(a)...

Musím se přidat, skvěle vysvětleno. Já se o kryptoměny hodně zajímal někdy zhruba před rokem, kdy všichni psali, že by do nich lidé měli investovat. Také jsem nad tím přemýšlel. Před pár dny jsem ale koukal, že se ceny krypta propadly snad jako nikdy předtím, tak jsem velice rád, že jsem do krypta tehdy neinvestoval a místo toho raději nakoupil investiční stříbrné mince které si svoji hodnotu drží.