Mafia Wars - trošku jinak?

|

Nedávno jsem se přidal na Facebooku k lákavé hře Mafia Wars. To je taková celkem zábavná hra, kde levelujete, vylepšujete se, nakupujete zbraně, se kterými pak jdete proti ostatním atd... Abyste byli silní, musíte mít hodně přátel v mafii. To jde samozřejmě snadno obejít, a to bych to nebyl já, abych to nějak nezneužil a udělal si z Mafie svůj osobní harém :)


Click here to get full information about
free blackjack,
casino online
machine a sous, known
video poker en ligne or
roulette gratis.

Ano, je to tak, na diskusi k Mafii se každou minutu objevují nové žádosti o přidání se k mafii, jednoduše - přidáte přítele ma Facebooku, pošlete pozvánku k mafii, smažete ho z přátel na facebooku, ať u vás neoxiduje. Ale v Mafii zůstane. Zde jsem se rozhodl si to zábavnou formou udělat po svém, pečlivé prohlížím žádosti o přidání se k Mafii a vybírám si pouze slečny, z 90 procent mé mafie tak tvoří dívky, z 10 procent to jsouchlapi převlečené za fake slečny. K tomu tam mám 9 lidí, skutečných přátel. Vypadá to asi takto:


Nejlepší na všem je to, že tak získáváte přístup k lidem z celého světa - Ameriky, Indonésie (Annisa Widyawati, Mieke Komala), Filipín (Faye Mercado), Thajska, Hong-Kongu, Singapuru (Sara Shantelle Lim), Malajsie, Turecka (Gülşah Cesur), Austrálie... a vidíte jim doslova do kuchyně. Jedna američanka oplakává bratra, co musí do Iráku, jiné se vdávají... a hlavně ty mladé dávají fotky z různých večírků, často plných exotiky.

Sara Shantelle Lim ze Singapuru byla zatím asi nejzajímavější, je to jedna ze dvou, které si zatím nechávám v přátelích, příspěvky jako "First time drunk", její fotky ve sporťácích, jako letuška, Photoshoot a modelling nejen z Miss Singapore, příspěvky jako:

Sara 's card got blocked by the bank after a few huge purchases, they thot it was stolen and was fraud.. goodbye to my shopping..

Yeah paris is beautiful.. saw the eiffel and louvre.. did some shopping.. but my card got stopped..

ona ty statusy přímo zneužívá :D :

Sara is flying off to Melbourne on Sunday.. Anyone in MEL to take me out?

Asi na tom něco bude, že má 1800 přátel...

Noemi Amante z Filipín, to je další modelka:



Zatím mám v mafii 75 přátel, mám jich mít 500... No nevím, zda to vydržím brát mezi přátele z 90 procent nadále jen jen slečny, ale jestli jo, tak očividně ještě hodně zažiju :D

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Taky jsem si ze začátku takhle pomohl, ale jen proto, abych mohl dělat jisté Jobs. Teď už to není potřeba (pokud tedy nechceš fightovat, což nechci)...

Sarth řekl(a)...

Bojuju, je za to víc expů

iphone řekl(a)...

Pokud mafia wars hrajete pres iphone tak moje id je 8103 9289 64

Unknown řekl(a)...

Zacnete hrat tutu skvelou hru!!

http://apps.facebook.com/inthemafia/status_invite.php?from=1553522404

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

moje ID na iphone je : 7602 0352 65
tak si mě přidejte ...

Anonymní řekl(a)...

Muzeme udelat jeden velkej klan....

Matinka řekl(a)...

Ahoj,mohl bys my poradit?V Mafia Wars nemuzu
zjistit proc nemuzu povisit na ridice,,,Wheelmannevis,,,nevis
cim
to muze byt?
Diky za odpoved,mej se.

Anonymní řekl(a)...

je mafia wars i v českém jazyce nebo jsem někde něco přehlíd. moc dík