Survivor Samoa - 19. řada: nejlepší reality show v plném proudu

|

Před třemi týdny nám ve Spojených Státech začala možná předposlední série velice úspěšné reality show: Survivor Samoa. Soutěž se už posedmé vrací na ostrovy do Pacifiku. Sice se teprve odvysílaly tři epizody, ale již od první bylo jasné, jaký trhák si letos producenti připravili. Nachystali nám opravdovou lahůdku! Zas je to One man show, a celé je to jen o jednom člověku. Ten se jmenuje Russel a je to multimilionář. Boháč, který přijel, aby si soutěž pořádně užil. A začal pěkně zostra. Ovládá celý svůj kmen, aniž by o tom ostatní věděli. Celou dobu tahá za loutky a má z toho ohromnou psinu. Toho budete buď milovat nebo nenávidět. Nic mezi tím!








Pořadem nás již po dlouhá léta provází Jeff Probst. Ten docela nedávno právě za Survivora získal už svou druhou Emmy! Herně zatím nejnovější řada nijak nevybočuje z normálu. Týmy již byly rozdělené předem, a tak fialoví mají fialové oblečení a žlutí žluté. Podobně jako to bylo minule. Na ostrovech ovšem není prostor na dlouhé tůry, a tak se týmy rovnou vrhly do soutěžení. Zrovna minule byl poprvé ze soutěže vyloučen jeden soutěžící, který kopl jiného. Neposlechl Jeffovo varování, no...





Ale to, co provádí Russel, to je opravdu... Všechny diskuse jsou jenom o něm :D Minule jsme se těšili na Kouče a na to, co zase zahlásí, ale letos... Kam se hrabe Richard Hatch z první série :D Rozhodně se nestará jen o sebe, jak to dělal spisovatel Jonathan Penner v Survivor Cook Islands.. Prostě nám chce dokázat, že i on to umí vyhrát, a to tak, že to lidem v táboře co nejvíc zprotiví. A on se bude zdáli dívat a podle usmívat :D Ale pozor, od první série se nikomu takovému zvítězit nepodařilo. Žhavým kandidátem byl i v Survivor China pokerový hráč Jean-Robert Bellande. Taky měl promyšlenou strategii. Ale holt nevyšla.

Survivor-Samoa-cast-21.jpg (470×306)

Ale jinak celkově nuda, nějaké ty hádky, ale třeba žádné romance... Russelův tým naštěstí stále prohrává, a tak si ho můžeme pořádně užít. A hádejte, kdo jako první v historii Survivora našel Sošku imunity bez jediného vodítka? Ano, náš geniální Russel! Který sám sebe nazývá loutkářem - "Puppet master". Navazuje s každým ze svého kmene hluboká spojenectví. A pak se vychloubá: "Udělal jsem alianci s blbou krátkovlasou blondskou, možná s ještě blbější dlouhovlasou blondskou.." - říká jim: "Dumb Ass Girl Alliance"






A co holky? Zatím se na ně pořádně ani nedostalo. Vše se natolik točí okolo Russla, že z holek jsou akorát ufňukané městské krásky, které se pořád někde válejí a ječí... Ale chlapům se to líbí, tak si je nechávaj a mizí ošklivky... Asiatka letos jedna a.. nic moc.

NatalieWhite.JPG (500×333)

Co je ale třeba hluboce pochválit, je úžasná podpora Survivora na internetu od produkce. Po každém díle vychází na serveru CBS až několik desítek bonusových záběrů. Většinou nudných keců, ale potěší :) Videa z castingu jsou samozřejmostí. Ale je toho víc, opět budou videa ze zákulisí, jak stavěli kulisy... No a již se všichni těšíme na to, jak nám zas Jeff bude chodit ukazovat zázemí a představovat své kolegy. Lahůdkou bude Ponderossa, tedy tábor pro vyřazené členy poroty. Ty co vyhodí zezačátku tam mají alespoň delší vzkaz od nich druhý den poté, co vypadli...To se minule stalo dokonce mnohými oblíbenější než samotný díl.

Takže všichni koukejte, vychází opět i v HD :o) I když se strašnými zpožděními...





PS: O prázdninách jsem se taktéž účastnil druhé řady Survivor Facebook, kterou moderoval jeden mladý klučina - herec z Hollywoodu :D Byla to zajímavá zkušenost, protože jsme to opravdu hráli lidi z celého světa. A byla sranda.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

....krása je blíže nespecifikovaný pojem...co se líbí tobě,líbí se i sousedovi a opačně...

Blogger řekl(a)...

Ever wanted to get free Instagram Likes?
Did you know you can get them ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?