Nové seriály - Hung, The Philanthropist

|

Do záříjové horečky, kdy se objeví spousta starých známých seriálů s novými pokračováními nám zbývá sice ještě pár týdnů, ale proč si život neosladit něčím novým, třeba i neotřelým. Na právě zanikající Pirátské zátoce se mi líbilo, že se tam často objevovaly tipy na nové seriály. Neodolal jsem a vyzkoušel :)



Nejprve třeba The Philanthropist
Filantrop je člověk, který pomáhá, často daruje potřebným peníze nebo prostě bojuje za dobro. V našem případě se jedná o boháče, který pomáhá nejen darováním financí, ale zejména svými činy. Seriál běží teprve dva měsíce a odvysílalo se jen 7 dílů. V seriálu procestujete spolu s hlavním hrdinou svět, většinou se dostanete do nějaké exotické krajiny. Teddy Rist, kterého hraje James Purefoy (Markus Antonius v seriálu Řím, bude hrát v 30-milionovém filmu s templáři ze 13. století "Ironclad"), obvykle narazí na nějaký problém, nespravedlnost a rozhodne se vše napravit. Obvykle tak riskuje život kvůli obyčejnému dítěti ze zapadlé vesnice.


Seriál nemá nikterak geniální příběh, je to spíš taková dobrodružná estráda. Nebere se příliš vážně, i když nějaké to zamyšlení se ze seriálu vyčíst dá. Tedd je samozřejmě chlap jako každý jiný, a tak kromě dítěte, kterému chce pomoct, si ve skoro každém díle najde i nějakou tu ženskou :) Mezi Teddovy nejbližší spolupracovníky patří brunetka Olivia Maidstone (Neve Campbell - Vřískot 1-4, Kung fu, legenda pokračuje (1994)) a zejména její manžel Philip Maidstone (Jesse L. Martin - Zákon a přádek, Ally McBealová).


Mne samozřejmě nejvíc zaujala sekretářka A.J., kterou všichni dobře známe jako sekretářku ze seriálu Lovci Pokladů s Tiou Carrere. A.J. - Lindy Booth je i tentokrát trošku trhlá, ale zdá se, že za těch 8 let trochu zmoudřela. Má zde stejně zrzavé vlasy, jako ve filmu Dark Honeymoon, kde se s Tiou Carrere líbala a pak jí zabila. A.J. se často dostává do divočiny a kupodivu si ani tolik nestěžuje.

How to Get Started Playing
video poker spielen,
tragaperras online, keno,
roulette, texas holdem and
black jack online.

Pro nás Čechy má tento seriál ale jedno unikum. Tušíte správně, setkáme se zde jak s češtinou, tak se známými českými herci. Ti sice nehrají Čechy, ale... potěší :D Ta čeština hodně překvapí, podobně jako v nedávném filmu Akta X: Chci uvěřit, jen je líp slyšet. Sice jsem nevěděl, že se v té zemi mluví česky, ale... Co vše se ze seriálů nedozvíte :D

Seriál tedy spíše na odpočinek a dlouhou chvíli. Jistě potěší :) Koukal jsem, že jsou dokonce i české titulky, a tak se můžou koukat opravdu všichni. :)




Jiným počinem je seriál "Hung"

Bývalá hvězda středoškolského sportu, Ray Drecker, trošku zestárne. Na střední škole učí basketbal, ale... Manželka, samozřejmě bývalá roztleskávačka, mu utekla za bohatým. No a když mu tak trošku vyhoří domeček, děti s ním jaksi ve stanu bydlet nechtějí. Peněžité problémy jej nakonec dovedou k podivnému řešení - stane se gigolem. Ovšem žádný Secret diary of the Call girl se ale nekoná.


Ray Drecker je prostě strašnej smolař a neustále mu něco nevychází. Nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. A to je asi tak trochu kouzlo seriálu, jeho trochu střelená podivnost. Kdyby tam nebyly vyloženě postelové scény, dalo by se to brát i jako rodinná komedie. Ohledně nudity - poštěstí se oběma pohlavím...


Thomas Jane aka Ray Drecker hrál v nějakých Mutant Chronicles. Jeho hodně střelená pasačka Tanya Skagle (Jane Adams) se teď objevuje ve Frasierovi. No a třeba jeho ex-manželku Jessicu Haxon (Anne Heche) všichni vídáme v Mužích na stromě.

Zatím se odvysílalo jen 8 epizod, přičemž každá má jen 27 minut. Takže taková krátká oddechovka, ale proč ne, když máme tu seriálovou krizi. Každá vtipnost dobrá :D


0 komentářů: